Mobiilisovellukset,

Ratkaisu löytyy omasta taskusta!

Mobiilisovellukset eivät ole tulevaisuutta,
Ne ovat nykyaikaa!

Muistatko milloin viimeksi lähdit kotoa ilman puhelinta? Todennäköisesti et. Nykypäivänä mobiilisovellukset ovat integroituneet syvälle arkeemme, tarjoten ratkaisuja lähes kaikkiin tarpeisiimme.

Ne tekevät muun muassa mahdolliseksi ostosten maksamisen, saumattoman globaalin kommunikaation ja väliaikaisen irtautumisen arjesta somea scrollaamalla.

Tämä kuvastaa mobiilisovellusten merkittävää asemaa nykymaailmassa, jossa ne ovat muuttuneet välttämättömyydeksi päivittäisissä toiminnoissamme, mullistaen tapamme viestiä, työskennellä ja viettää vapaa-aikaa.

Mobiilisovelluksia on monenlaisia.

Miksi mobiilisovellus on just sulle?

Mobiilisovelluksen käyttäjiä mobiilisovelluskehityksen tarpeessa

Sovellusidea eloon

Kaikilla meillä on joskus ollut sovellusidea jos toinenkin, jotkut vain tekee ideasta totta. Mobiilisovellus on sulle, jos haluat että sovellus on ladattavissa App storesta tai Google playsta ja aina ihmisten taskussa mukana.

Mobiilisovelluksen kehittäminen mahdollistaa myös ominaisuudet kuten laiteilmoitukset ja kameran hyödyntämisen.

Firman haasteisiin

Firmassa on haasteita. Joillain ne liittyy sisäiseen kommunikaatioon, joillain johonkin muuhun. Uniikkeihin ongelmiin oma mobiilisovellus voi toimia sopivana ratkaisuna. Esimerkiksi tilanteeseen, jossa raportointi kenttätyöläisten ja toimiston välillä tapahtuu sähköpostilla, mobiilisovellus on must have. Tieto ei enää katoaisi sähköpostikansioon...

Mobiilisovellusten hyödyt

Aina mukana

Sovellukset ovat käyttäjien taskuissa saatavilla missä ja milloin vaan.

Kattavat toiminnallisuudet

Hyödyntävät älypuhelimen natiiveja toimintoja, kuten kameraa ja GPS:ää.

Ilmoitukset

Käyttäjille voidaan lähettää suoria ilmoituksia sovelluksesta.

Nopeus

Nopeampi avata ja käyttää kuin vastaavat web-sovellukset.

Henkilökohtaiset kokemukset

Mahdollisuus tarjota personoituja sisältöjä ja lähellä olevia palveluita.

Offline-tila

Mobiilisovellus mahdollistaa sen käytön ilman internet-yhteyttä.
Oma sovellus taskuun viikoissa!

Mobiilisovelluksen kehityksen kulku

1.
Ideointi

Tästä kaikki lähtee! Aletaan suunnittelemaan kuka sovellusta oikein tulee käyttämään. Minkä ongleman tai tarpeen se ratkaisee? Miten se toimisi käytännössä?

Pyritään saamaan kaikkiin peruskysymyksiin vastaus, jotta kaikki projektissa olevat osapuolet on samalla linjalla.

2.
Tekninen suunnittelu

Valitaan sopiva alusta sovelluksen tekemiseen. Meidän tapauksessa se tarkoittaisi Low-code/No-code alustoja kuten Flutterflow tai Bubble.

3.
Kehitysvaihe

Pisin ja aikaavievin vaihe projektissa vaikka Low-code työkalut nopeuttavatkin prosessia. Kehitysvaiheessa selkeä kommunikaatio asiakkaan kanssa on tärkeää. Tarvittavat muutokset tehdään nopeasti ja täytetään suunnittelussa unohtuneet toiveet.

4.
Julkaisu

Nyt on aika ottaa sovellus käyttöön. Siispä se julkaistaan sovelluskauppoihin kuten App store ja Google play. Ja eikun lataamaan!

5.
Jatkuva kehitys

Sovelluksen ylläpito jatkuu myös julkaisun jälkeen. Aina tulee mieleen jotain toiminallisuuksia mitä olisi hyvä olla tai jota käyttäjät toivoo.

Laske sovellusideasi hinta!

Katso paljonko suomen nopein sovelluskehitys maksaa!

Avaa laskuri
Tarvitsenko sovellusta nuoli
web ja mobiilisovellusten hinta

FAQ

Muutama kysytty kysymys liittyen mobiilisovelluksiin

Miten mobiilisovellukset eroaa web-sovelluksista?

Mobiilisovellukset eroavat web-sovelluksista siinä, että ne ovat erillisiä ohjelmia, jotka täytyy asentaa laitteen muistiin, kun taas websovellukset toimivat selaimessa ilman erillistä asennusta. Mobiilisovellukset tarjoavat yleensä paremman käyttöliittymän ja käyttäjäkokemuksen, ja ne voivat hyödyntää laitteen ominaisuuksia, kuten kameraa ja GPS:ää, tehokkaammin.

Mobiilisovellukset ja web-sovellukset eroavat toisistaan myös siinä, miten ne on saatavilla ja miten ne päivitetään. Mobiilisovellukset on ladattava sovelluskauppojen kautta, ja päivitykset vaativat käyttäjiltä manuaalista toimintaa. Web-sovellukset päivittyvät automaattisesti, kun käyttäjät vierailevat verkkosivustolla, ja niitä ei tarvitse asentaa erikseen laitteeseen.

Miten Low-code vaikuttaa mobiilisovelluksen kehittämiseen?

Low-code-kehitys auttaa mobiilisovelluksen kehittämisessä vähentämällä koodauksen tarvetta samalla nopeuttaen prosessia. Kun sovelluskehitysprosessi nopeutuu, kehityksen hinta puolestaan laskee.